НОВИНИ
МО для вчителів суспільних дисциплін міста «Культура добросусідства єднає країну»



 10.12.2019 р. в комунальному закладі "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 10 Вінницької міської ради» для вчителів суспільних дисциплін міста відбулися

Методичні посиденьки на тему: «Культура добросусідства єднає країну».

  Щирими вітальними словами зустріла вчителів  суспільних дисциплін  заступник директора з виховної роботи Бондар Ганна Адольфівна. Вона познайомила гостей з особливостями роботи навчального закладу та налаштувала на позитивні емоції. 

  Методист з навчальних дисциплін КУ «Міський методичнй кабінет» Маліцька Клавдія Петрівна, яка координувала проведення заходу, підкреслила, що вивчення питання  культури добросусідства різних національних меншин, які проживають в нашій країні є надзвичайно важливим у вихованні підростаючого молодого покоління.   

В рамках проведення заходу запрошені гості мали можливість ознайомитися з культурою, звичаями, обрядами національних меншин, які проживають на території України та Вінничини. Вчитель історії Заворотна Лілія Павлівна презентувала  доповідь на тему: «Прийоми розвитку міжкультурної комунікації»ознайомила з традиціями та звичаями болгар, румунів, молдован.

Вчитель історії та правознавства Фалатюк Тетяна Олександрівна представила доповідь на тему: «Культурна чуттєвість та здатність подолання стереотипів в стосунках між різними народами». Запрошені гості ознайомилися  з традиціями звичаями поляків, німців, кримських татар, ромів.   Учасники методичних посиденьок брали активну участь у всіх формах роботи, запропонованих колегами. Вони отримали позитивні емоції та нові знання. 


Дата: 2019-12-12 15:21:06



НОВИНИ ШКОЛИ