НОВИНИ
Відкриття стадіону

1 вересня 2016 року, в День знань, в школі відбулось урочисте відкриття спортивно-ігрового комплексу, який звели на території стадіону в період літніх канікул.

Відкривали захід вихованці гуртка ударних інструментів ВЦХХО «Барвінок». У відкритті брали участь також спортивні школи міста, які організували виставку нагород, здобутих молодими спортсменами.

На святі були присутні:

- Вінницький міський голова Сергій Моргунов;

- голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій;

- директор Департаменту освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк;

- заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації, директор Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Ігор Івасюк;

- інвестор і меценат Володимир Хоменко.

Гості свята побажали учням і вихованцям спортивних шкіл нових досягнень, наполегливості в тренуванях і висловили сподівання, що юні спортсмени поповнять ряди спортивної слави міста і країни.

Традиційно право першого символічного удару на новому футбольному полі було надано Вінницькому міському голові Сергію Моргунову, голові Вінницької обласної державної адміністрації Валерію Коровію та меценату Володимиру Хоменку.

Після цього представники влади в супроводі адміністрації школи і журналістів здійснили екскурсію по комплексу з переглядом показових виступів спортивних шкіл міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Дата: 2016-09-18 12:04:02



НОВИНИ ШКОЛИ