НОВИНИ
Тижневик вчителів фізичної культури та основ здоров’я

Тижневик розпочався 11 вересня з того, що учнів та вчителів в фойє школи зустріла фотозона "Ми - чемпіони", де всі бажаючі могли пофотографуватись з кубками на п'єдесталі на жовто-блакитному фоні. Також вчителів нагородили медалями "за успішний початок робочого тижня".

 

  

 

Хочемо висловити подяку:

-Директору ВО СДЮСШОР з легкої атлетики Закревському Миколі Павловичу за п'єдестал, який він люб'язно погодився надати.

-Тодорчаку Олександру, капітану вінницької любительської велосипедної команди VinTeam за власний банер, яким він також без зволікань поділився. 

12 вересня 1-2 класи приймали участь в спортивному святі "Веселі старти", організатором яких був представник Вінницької ОЦФЗН "Спорт для всіх" Рубан Олександр. До речі, "Спорт для всіх" наші давні друзі- учні могли запам'ятати їх з минулого Дня Здоров'я по захопливих локаціях: "Туристична" - з наметом, туристичним спорядженням і байдаркою та "Стрілецька"- стрільба в ціль пейнтбольними кульками з пневматичних пластмасових гвинтівок.

 

 

 

 

 

Юні спортсмени визначали чия команда спритніша та швидша в цікавих естафетах, а вболівальники їх активно підтримували.

Також вчитель основ здоров'я Андрега Людмила Миколаївна провела захоплюючий урок на тему «На варті здоров'я». Учням було надзвичайно цікаво ознайомитись з корисною інформацією і взяти собі на озброєння так звані «лайфхаки» з даної теми.

13 вересня крім запланованих "Веселих стартів" для 3-4 класів також провели майстер-клас для вчителів на тему: "Розвиток аеробіки як одна з оптимальних умов удосконалення рухової активності". Були запрошені по одній представниці від кожного методичного об'єднання. Перед тим як показати, що таке аеробіка і її різновиди ми провели невеличкий екскурс по теорії де на початку показали відео, в якому запитуємо першачків "Що таке фітнес?", а потім приступили до практики, під час якої колеги ознайомились з ритмічною гімнастикою та степ-аеробікою. В даному заході нашим, так би мовити, спонсором був фітнес-клуб для жінок, відомий по всій Україні FitCurves. Вони підтримали нашу ідею та надали кожній учасниці заходу подарунковий сертифікат на тиждень безкоштовних занять та ще багато різних буклетів з цікавою інформацією.

  

 

 

 

14 вересня проходили змагання зі спортивних ігор серед 5-8 класів та силове багатоборство в індивідуальному заліку серед 9-11 класів. Видно було, що діти дуже старались тому що завойовували не тільки повагу своїх друзів, а і дипломи та подарунки від Національного Олімпійського Комітету Вінницької області.

 

 

 

 

 

 

 

 

Наша школа прихильна до велосипедистів. Є дизайнерська велопарковка, на якій при хорошій погоді не вистачає місця для мого Вогника. Дітки, дивлячись, що я приїжаю в школу на велосипеді, також сідлають свого залізного коня)))) Та й не тільки вони- деякі батьки також приїжають за своїми чадами на роверах. Та, на жаль, не всі вміють за ними доглядати. Тому магазин "Гірський світ" надав невеликі буклети з доступною інформацією як доглядати за своїм велосипедом. 

15 вересня в нашій школі проходило свято "День Здоровя" та закриття олімпійського тижневика "School Olimpic Games". Все розпочалось з масової ранкової ритмічної гімнастики, на якій були присутні всі вчителі та всі учні школи в спортивній формі. Після зарядки учні могли споглядати показові виступи юних спортсменів нашої школи: діти захоплено дивились на виступ гнучких акробаток, вболівали за свого фаворита в спарінгах з кудо, а під час виступу юнаків з бойовим гопаком в очах був захват.

 

 

 

 

 

 

 

Після цього, перейшли до офіційної частини - підбиття підсумків та нагородження призерів Олімпіади.

Нагороди вручала відповідальний секретар відділення НОК України у Вінницькій області Тетяна Дмитрівна Шмаль. Діти, які посіли призові місця отримали сувеніри від Національного олімпійського комітету України, а школа - комплект м'ячів. Деякі учні навіть були приємно здивовані бо не очікували, що все буде так урочисто, з подарунками, інші просто були щасливі.

Після нагородження школярі вже традиційно розійшлися по спортивних локаціях по всій території школи, на яких вони активно відпочивали до завершення свята.
Дякуємо НОК Вінницької області за те, що зробили наше свято ще урочистішим, цікавішим, що дали дітям стимул для ще більшої спортивної боротьби за досягнення кращих результатів, хоча головне це не перемога, а участь;)
 

Дата: 2017-09-29 09:43:07



НОВИНИ ШКОЛИ