Літній пришкільний табір "Літоленд"
 
04.06.2024 День табору
 
Сьогодні щедро сонце сяє
І зеленіє літній день.
Всіх друзів "Літоленд" скликає
для вікторин, розваг, пісень. 
 

5 червня в пришкільному таборі «Літоленд» був проведений День здоров'я. Після веселої активної зарядки та сніданку відбулось відкриття малих Олімпійських ігор.
Заняття в гуртках, рухливі ігри та розваги вихованців на свіжому повітрі, а також Шоу мильних бульбашок подарували дітям позитивні емоції та враження. 
 
 
 6 червня - у День Флори і Фауни - вихованці табору "Літоленд" розглядали рослин та тварин Червоної книги України, малювали літній пейзаж, відвідали Подільський зоопарк, залюбки годували тварин, а також змагалися з футболу і малюкболу.
 

 
7 червня - День Сміху в пришкільному таборі "Літоленд" - ще один день гарного настрою. Гумористично-розважальний квест, Циркове шоу, ігри та жарти створили справжній активний відпочинок для дітей та згуртували усіх учасників табору. 
 
 
10 червня у таборі проводили заходи до Дня Дитинства. Безтурботні дитячі роки, веселі і кумедні історії, пригоди з друзями і яскраві емоції, розваги без повітряних тривог - це все про щасливе дитинство. Щасливе дитинство - в щасливій родині,
Яка все найкраще плекає дитині!
Хай війни стихають від сміху дитини,
Хай в мирі зростає кожна дитина!
 
 
 11 червня у пришкільному таборі "Літоленд" відбувся День космосу. Діти з задоволенням створювали стіннівки, досліджуючи дивовижний космічний простір Сонячної системи, поринули у світ пригод під час перегляду 3-D мультфільму, створювали комікси про уявні пригоди космічних прибульців на планетах Сонячної системи та описували, яким вони бачать наш світ у майбутньому.
 
 
 12 червня у пришкільному таборі "Літоленд" був День безпеки. Вихованці повторювали правила безпеки на дорозі, в громадських місцях, біля водойм та в лісі, грали ігри та малювали "Машини - помічники людини", займались у гуртках брали участь у змаганнях "Веселі старти" - загалом активно провели час.
 
 
 13 червня у пришкільному табору "Літоленд" був День талантів. Діти ділились своїми захопленнями, створювали колажі малюнків та світлин, відвідали бібліотеку і водно-веслувальну базу, а також дивились виставу Вінницького академічного обласного театру ляльок. День сповнений подій і вражень.
 
 
 Казка - це скарбниця мудрості народу, колиска дитинства і добра. Саме із казки беруть початок пізнання справедливості, доброти, милосердя і нетерпимості до зла і байдужості. 14 червня у пришкільному таборі "Літоленд" відбувся День казки. День насичений розвагами, танцями, створенням образів улюблених казкових персонажів. Імпровізація маленьких акторів вирізнялась непередбачуваністю і сміливими рішеннями. День пройшов непомітно швидко, а ще весело і цікаво!
 
 





НОВИНИ ШКОЛИ