НОВИНИ
Всеукраїнський учнівський форум «Молодь – майбутнє України»

Всеукраїнський учнівський форум «Молодь - майбутнє України»

 

16-17 листопада 2017 року команда закладу, в складі учнів 10-Б класу Семцова Івана, Стиренка Андрія та педагога організатора Яремчук О.Б. взяли участь в роботі Всеукраїнського учнівського форуму «Молодь - майбутнє України», який проходив в Загальноосвітній школі № 2 міста Горішні Плавні Полтавської області. В роботі форуму прийняли участь представники 10 регіонів України: команда з м.Покров Дніпропетровської області, м. Дніпро, м.Боярка Київської області, м.Київ, м.Олександрія, с.Іванівка Кіровоградської області, м.Шостка Сумської області,  м.Херсон, м.Черкаси, м.Вижниця Чернівецької області, м. Селидове Донецької області, команди з Полтавщини та команди навчальних закладів м.Горішні Плавні.

 

Протягом двох днів учасники форуму працювали над темою «Сталий розвий міст». Всіх учнів було об'єднано в чотири комітети, які разом з кураторами та експертами працювали над темами «Підтримка хорошого здоров'я», «Чиста вода та належні санітарні умови», «Мир і справедливість», «Співпраця заради досягнення цілей».

В перший день учасники форуму також відвідали музей Полтавського гірничозбагачувального комбінату, взяли участь в майстеркласах «Ойра», «Віночок українських пісень», «Мотанка», «Полтавські галушки». Керівники груп відвідали заняття з  психологом Центру дистанційної освіти «Оптіма» Катериною Гольцберг.

На другий день комітети проводили практичні заняття - опитування населення міста, квест «Майбутнє країни», екскурсію на територію Полтавського гірничозбагачувального комбінату. На урочистому закритті форуму комітети представили результати дводенної роботи і всі учасники отримали сертифікати про участь в Форумі.

 

Нові знання, нові друзі, яскраві враження - це все про Форум!

 


Дата: 2017-12-04 19:45:01



НОВИНИ ШКОЛИ