НОВИНИ
Декадник вчителів-словесників

25 лютого 2019 року в школі розпочався декадник вчителів-словесників під назвою «Поки б'ються серця людей, звучатиме і голос Шевченка». У вестибюлі школи вчителями та учнями закладу організовано виставку «Сучасний Шевченко», де учні мають змогу ознайомитися із портретами Шевченка в різних стилях та в образах сучасних супергероїв.

У вестибюлі першого поверху проходить тюнинг «Дерево рідної мови» під гаслом «А пишемо українською так...», де школярі вправляються у редагуванні текстів про рідну мову. У віршах та прозових творах про мову допущені орфографічні помилки. Діти знаходять їх, виправляють та отримують солодкі призи. Сьогодні найактивнішими були учні 7-А, 6-А , 9-Б та 11-А класів.

25.02.19 р. була проведена виховна година «Т.Шевченко - світова наша слава!» Сабчук-Шкарпетою А.В. з учнями 8-В класу. Учні не тільки дізналися багато нового про Т.Шевченка, а й працювали з QR-кодами, хмарою та спільним доступом до пабліку, який створила вчитель.

   01.03.19 р. у закладі ОЖИЛИ герої з творів та картин Тараса Шевченка. Під музичний супровід сучасних пісень на слова Кобзаря учні насолоджувалися виставкою живих скульптур. Щороку додаються нові скульптури і збільшується кількість бажаючих спробувати себе в новій ролі.

   01.03.19 р. був проведений урок у 5-В класі «Т.Шевченко. Україна часів поета». Учні дізналися більше про Генія українського народу, переглянули фільм про дитинство та інсценізацію «Маленький Тарас».

  Також увесь тиждень учні активно виправляли орфографічні помилки на «Дереві рідної мови». Діти зробили мовний тюнинг до кінця! Усі тексти відредаговано.  

Фоторепортаж 


Дата: 2019-03-19 17:57:12



НОВИНИ ШКОЛИ