НОВИНИ
Виховна година в рамках Тижневика здорового способу життя та проекту «Healthy Schools: заради здорових і радісних школяр

Головним скарбом життя є здоров'я, і щоб його зберегти, потрібно багато що знати.

Авіценна

 

19.02.2019 р. класний керівник 5-В класу Лисюк Анна Анатоліївна провела виховну годину «Продукти харчування - наші друзі й вороги» в рамках Тижневика здорового способу життя та проекту «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Під час виховної години учні узагальнили знання про здоровий спосіб життя, корисні й шкідливі продукти харчування; обговорили правила культури харчування; ознайомилися з поняттям ГМО і ГМЇ; навчилися визначати склад продукту; визначили залежність здоров'я людини від впливу на нього продуктів харчування.

Провели різні лабораторні дослідження зі шкідливими продуктами харчування й визначили, яку шкоду нашому організму вони приносять. Також учні створили колаж «Корисної та шкідливої їжі» із обгорток від продуктів, які вони принесли.

Усі учні зрозуміли, що їхнє здоров'я залежить лише від них самих. Бути здоровим - це наш громадянський обов'язок. Це успішна кар'єра в майбутньому.

Фотозвіт  

 


Дата: 2019-03-20 12:01:06



НОВИНИ ШКОЛИ